Kuidas valida endale trennieelset toidulisandit?

Trennieelsed toidulisandid koguvad füüsiliselt aktiivsete inimeste hulgas aina enam populaarsust. Need toetavad treeninguid ja annavad lisaenergiat kui trenni tegemiseks pole jaksu või motivatsiooni.

Mis on trennieelsed toidulisandid?

Trennieelsed toidulisandid sisaldavad mitmeid erinevaid koostisosi (näiteks aminohappeid, B-vitamiini, tauriini, aminohappeid, kofeiini, kreatiini jne.) ning nende peamiseks ülesandeks on tõsta energiataset (hoiab seda stabiilsena kogu trenni aja) ja parandada sportlikku võimekust. Üldiselt on need pulbri kujul ja tuleb enne tarbimist veega segada. Tavaliselt tuleb trennieelne toidulisand tarbida umbes 30 minutit enne treeningut, kuna selles sisalduvad süsivesikud tõstavad veresuhkru taset ja annavad treeninguks vajalikku lisaenergiat.

Kas oled ennast leidnud olukorras, et tahaksid väga kasutada trennieelseid toidulisandeid, aga enda jaoks selle õige valimine on väga keeruline? Kui jah, siis siin on lühike kokkuvõte , mis aitab otsustamise muuta kergemaks.

Kõige olulisem on trennieelse toidulisandi valimisel lähtuda enda eesmärgist: kas on soov kasutada stimulante sisaldavat või mittesisaldavat trennieelset toidulisandit või on huvi sellise järgi, mis pakub lisaks ka termogeenset efekti või on eesmärk toetada lihaskasvu. Näiteid ja valikuid on palju.

VAATA TRENNIEELSEID TOIDULISANDEID SIIT! https://bestmuscles.ee/enne-treeningutenergiapump/



Stimulante sisaldavad trennieelsed toidulisandid – iga trennifänni unistus

Mitte miski muu ei kutsu Sind rohkem trenni tegema ja seda nautima kui üks gramm stimulante sisaldav trennieelne toidulisand. Kui kuulud nende hulka, kellele meeldivad stimulantidest pakatavad pre-workout’id, siis tuleb kõigealt enda taluvuse piir selges teha. Sealt edasi saad kindlaks määrata juba endale kõige efektiivsema portsjoni suuruse.

Kui lugeda trennieelse toidulisandi koostist, siis tasub tähelepanu pöörata erinevatele kofeiiniallikatele või energiat andvatele koostisosadele. Näiteks veevaba kofeiin on väga kiiretoimeline erguti ja annab palju energiat. Ka di-kofeiin-malaat on väga mõnus erguti, aga selle imendumine on veidi pikemaajalisem ja sellest saadav energia jaotub ühtlasemalt kogu treeningu vältel.

Stimulandivabad trennieelsed toidulisandid

Stimulandivabad trennieelsed toidulisandid on väga populaarsed mitmetel põhjustel. Juhul kui oled hilisõhtune treenija ja vajad öösiti rahulikku und või soovid oma lihastele anda juurde pump-efekti, siis on just need parimaks valikuks. Veel tasub pilk pöörata stimulandivabade trennieelsete toidulisandite poole kui oled varasemalt tundnud, et kofeiini või muid stimulante sisaldavad toidulisandid põhjustavad negatiivseid kõrvaltoimeid.

Termogeenset efekti andvad trennieelsed toidulisandid – üleliigsed kilod kaovad, aga energiatase jääb

Dieedipidamine on teekond. Kui püüad hoolega kaalu jälgida ja sissesöödavate kalorite hulk on defitsiidis, siis võib juhtuda, et isegi 20-minuti pikkust treeningut on võimatu teha. Põhjusel, et energiat lihtsalt üldse ei ole.

Energia puudujääk ja jõuvarude ammendumine pole kunagi hea märk. Suurepärane viis selle vastu võidelda ja iseendale vajaliku tõuke andmiseks on kasutada termogeenseid trennieelseid toidulisandeid.

Termogeensed toidulisandid kasutavad kehatemperatuuri ainevahetuse kiirendamiseks ja panevad rohkem higistama. Lisaks vähendavad need söögiisu ja tänu sellele on näljatunde vastu võitlemine oluliselt kergem. Nii suudate olla palju keskendunum oma eesmärgile.

Tavaliselt koosneb termogeenset efekti andev trennieelne toidulisand paljudest erinevatest koostisosadest, mis kombineerituna aitavad tõsta energiataset ja see energia püsib pikka aega isegi peale treeningut. Nii garanteerib see maksimaalsed tulemused.

Võtmekomponendid termogeense efektiga trennieelsete toidulisandite juures on:

  • Musta pipra ekstrakt või BioPerine – aitab tõsta keha sisemist temperatuuri
  • Rohelise kohvioa ekstrakt – toetab tõhusalt kaalulangetust
  • Veevaba kofeiin – kiiretoimeline kofeiin, mis annab palju energiat ja suurendab üldist vastupidavust
  • Di-kofeiin-malaat – aeglase toimega kofeiiniallikas, mis aitab hoida energiataset kogu treeningu ajal
  • KSM-66 või Ashwagandha ekstrakt – parandab meeleolu ning leevendab stressi ja ärevust

VAATA TRENNIEELSEID TOIDULISANDEID SIIT! https://bestmuscles.ee/enne-treeningutenergiapump/

Tutvudes eelpool nimetatud infoga, saad teha parima otsuse enda jaoks kõige sobivama trennieelse toidulisandi osas.

Translate »

TÄNA TELLIDES SAAD -5% SOODUSTUST

Pane ennast tasuta kirja ning oled alati kursis parimate pakkumistega ja saad täna -5%